Trouwen

Trouwen op locatie kan ook bij ons! Sinds begin 2013 hebben er verschillende huwelijksvoltrekkingen en huwelijksfeesten plaatsgevonden op Nooitgedacht.

Ceremonie
Binnen of buiten trouwen, op het binnenplein of in de boomgaard. Vinden jullie het leuk om het officiële gedeelte van de dag met een informele sfeer te combineren? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Nooitgedacht deelverhuur. Neem contact op via de 
contactpagina. Wij zijn benieuwd naar jullie wensen! 

Bruiloftsdag
Uiteraard kunnen jullie voor de rest van de dag (of een gedeelte daarvan) ook bij ons terecht. De dag starten met koffie en een broodje en het ontvangen van de gasten. Het aansnijden van de bruidstaart. Een lunch en het maken van foto’s met z’n tweeën en met de gasten. Heel veel keuze tijdens een dinerbuffet of genieten van salades en vlees van de barbeque.

Instagram
Volg ons op 
Instagram voor heel veel mooie foto’s van onze locatie en reeds voltrokken huwelijken.

Wat wij kunnen regelen

Als jullie geïnteresseerd zijn in het trouwen bij onze locatie is de volgende informatie belangrijk voor jullie. Wij verhuren bepaalde onderdelen voor jullie mooiste dag. 

Backdrop

Deze rustieke backdrop van hout is te huur. Het is mogelijk om de backdrop inclusief stof en bloemstuk te huren, maar het is ook mogelijk om alleen de backdrop te huren.

Bloemenarrangement

Ook is het mogelijk om een bloemenarrangement te regelen. Wij zorgen er dan voor dat er bloemen op de tafels komen te staan. Hiernaast komen er twee grote boeketten op de locatie te staan. 

De prijs hiervan is afhankelijk van het seizoen en wordt daarom in overleg bepaald. Vraag hier ook gerust naar tijdens een bespreking.