Wie zijn wij

Jorien

Ik ben Jorien Verburg-Stolk, getrouwd met Kees. Wij zijn samen gezegend met vier kinderen waarvan er ondertussen enkelen zijn getrouwd. Vier kleinkinderen zijn we rijk en hier genieten we met volle teugen van! 

Voor ons huwelijk stond ik voor de klas en daarna zorgde ik voor het gezin. Ook heb ik altijd in het aannemingsbedrijf van Kees gewerkt. Sinds de kinderen zelfstandig zijn zet ik mij in voor Nooitgedacht.  Heel mooi om naast je gezin tijd te investeren voor je naaste. Dit willen we ook verwezenlijken door het verhuren van onze ‘voormalige deel’ voor feesten en vergaderingen. 

Met het doen van de administratie, bestellingen en de nodige hand en spandiensten draag ik mijn steentje bij voor Nooitgedacht!

Kees

Ik ben Kees Verburg en ik ben getrouwd met Jorien. Samen met ons gezin zijn we hier in 2007 komen wonen. Bij aankoop waren de gebouwen in zeer slechte staat. Dit vormde voor mij, als aannemer, een prachtige uitdaging waar ik al mijn energie in kwijt kon. Nadat we alles hadden gerestaureerd en vernieuwd bleek dat we een grote ruimte, de ‘voormalige deel’, over hadden. Zo is hier Nooitgedacht ontstaan. 

Omdat we ons beseffen dat het bijzonder is om hier zo te mogen wonen op deze prachtige landelijke locatie, wilden we graag iets delen van onze overvloed. Op deze manier kunnen veel meer mensen genieten van dit prachtige plekje in het Groene Hart. En tegelijkertijd dragen wij én onze gasten iets bij aan Woord & Daad. 

Ik zet me in voor allerlei werkzaamheden rondom Nooitgedacht.